La Bacanie Marketplace > Producatori

Doar producatori locali si produse proaspete

Fabricuta din Tomesti

Carmangeria "Fabricuta din Tomesti" este o afacere de familie ieseana care indeplineste cu succes normele si standardele europene avand astfel un control total asupra obtinerii unui produs natural. Ne place sa spunem ca noi nu procesam carnea, ci o gatim. Vrem sa ii asigurampe consumatorii nostri ca, in spatele fiecarui produs "Fabricuta din Tomesti" pe care il pun pe masa familiilor lor, se afla, dincolo de ingredientele de cea mai inalta calitate, toata priceperea si grija tehnologilor si a intregii echipe care pregatesc intreaga gama de produse din carne exclusiv romaneasca.

 Image
 Image

Cozonaci Niculina

Cozonacii Niculina sunt preparați doar din ingrediente naturale fiind o adevărată bucurie pentru cei ce prețuiesc gustul bucatelor tradiționale atât de mult apreciate. Ne mândrim cu faptul că produsele noastre sunt prezente în multe orașe din România și de peste hotare. Din dorința de a promova gustul tradițional bucovinean, în 2010 am început colaborarea cu magazinele din București, Buzău, Fălticeni, Câmpulung-Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului, Suceava și Iași. Astfel, cozonacii cu multă nucă și plăcintele „Poale-n Brâu” au ajuns cunoscute și apreciate în toată țara.

Darurile Prepelitei

Ferma noastră a fost înființată încă în 2008. Începutul a fost interesant, a fost și încă este o lecție de viață. Scopul nostru este să asigurăm consumatorul cu produse naturale, sănătoase, calitative din prepeliță ce vor satisface nu doar așteptările gastronomice, dar și cele curative ce le oferă prepelița.

 Image
 Image

SapteColine

Berea artizanală nu este un accident. La berăria Șapte Coline berea este produsă după rețete verificate și dovedite în timp pentru a garanta același gust premium în fiecare pahar.

Vatra Bunicii

Produsele noastre sunt executate manual, dupa cele mai delicioase retete stravechi, fierte ca pe vremea bunicii, la foc domol de lemne. Suntem incantati sa impartim cu dumnoavoastra o parte din gustul copilariei.
Gusturile care ne-au bucurat copilaria si care ne vor insoti prin toate colturile lumii.
GUSTURILE UNICE DIN “VATRA BUNICII”
 Image
 Image

Brânzeturi LUNCA ILVEI

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul produselor lactate si cu cea mai noua tehnologie de productie, Eliezer Prod va ofera cea mai divesificata gama de produse lactate 100% naturale: smantana, cascaval, branzeturi,telemea, mozzarela, branza topita si altele.

Item added To cart
X